Vacature (Junior) data scientist

Vacature (Junior) data scientist

Ben jij iemand die het leuk vindt om met enorme hoeveelheden data te werken? Data weet om te zetten naar bruikbare informatie voor een klant? Producten ontwikkelt en verbetert met behulp van machine learning technieken?  Vooroploopt op het gebied van technische ontwikkelingen? Dan ben jij de (junior) data scientist die wij zoeken!

Mezuro is een innovatief bedrijf dat, in samenwerking met Vodafone mobiliteitsinformatie ontwikkelt op basis van, overigens volstrekt anonieme, data uit het mobiele netwerk. Deze informatie wordt onder andere gebruikt in de wereld van de veiligheid, verkeerskunde, toerisme, evenementen en retail.

Als data scientist van Mezuro ben je exploratief ingesteld en beschik je over een prima analytisch vermogen. Daarnaast is het belangrijk dat je gevoel hebt voor privacy. Verder kan je prima zelfstandig werken en heb je de instelling jezelf continue verder te willen ontwikkelen. Beheersing van programmeertalen als R, Python, SQL en Map-Reduce is natuurlijk een pré. Het minimale opleidingsniveau is een afgeronde bèta gerichte WO-opleiding (zoals informatica, informatiekunde, natuurkunde of wiskunde).

Werken bij Mezuro zal een unieke ervaring voor je zijn omdat je in een korte tijd enorm veel zal leren. Er heerst een zeer open- en sociale cultuur die gepaard gaat met een flinke hoeveelheid humor. De leeftijden van je collega’s zijn divers maar vallen te groeperen in jong en oud, en dat gaat prima samen door één deur. Mezuro is gevestigd in Weesp, 100 meter naast het NS-station. We bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Zou jij wel bij ons willen werken? Stuur dan een mail met je motivatie en CV naar jens.van.langen [at] mezuro [punt] com.

Mezuro BV
Leeuwenveldseweg 1, Weesp