Vacature (Junior) data engineer

Ben jij iemand die het leuk vindt om enorme hoeveelheden data te beheren? Er niet voor terug deinst om nieuwe scripts en prototypes naar een productie-omgeving over te zetten? Optimalisaties bedenkt voor bestaande scripts en databases? Ontwikkelingen op het gebied van big data oplossingen, zoals Map-Reduce, op de voet volgt?

Dan ben jij de (junior) data engineer die wij zoeken!

Mezuro is een innovatief bedrijf dat, in samenwerking met Vodafone mobiliteitsinformatie ontwikkelt op basis van, overigens volstrekt anonieme, data uit het mobiele netwerk. Deze informatie wordt onder andere gebruikt in de wereld van de veiligheid, verkeerskunde, toerisme, evenementen en retail.

Als data engineer van Mezuro weet hoe je scripts en databases kan optimaliseren en beheren. Daarnaast is het belangrijk dat je respect hebt voor privacy. Verder kan je prima zelfstandig werken en heb je de instelling jezelf continue verder te willen ontwikkelen. Beheersing van programmeertalen als R, Python, SQL en Map-Reduce is natuurlijk een pré. Het minimale opleidingsniveau is een afgeronde bèta gerichte HBO-opleiding (zoals informatica, informatiekunde, natuurkunde of wiskunde).

Werken bij Mezuro zal een unieke ervaring voor je zijn omdat je in een korte tijd enorm veel zal leren. Er heerst een zeer open- en sociale cultuur die gepaard gaat met een flinke hoeveelheid humor. De leeftijden van je collega’s zijn divers maar gaan prima samen door één deur. Mezuro is gevestigd in Weesp, 100 meter naast het NS-station. We bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een voltijdse overeenkomst.

Zou jij wel bij ons willen werken?, stuur dan een mail met je motivatie en CV naar jens.van.langen@mezuro.com.